ONZE DIENSTEN

Bekijk hier onze specialisatie’s!

Met welke uitdaging kunnen wij u van dienst zijn?

Onze diensten

Hieronder vindt u onze diensten. Wij werken uitsluitend met professionele vakmensen die zorg dragen voor het beste resultaat!

Aan & verkoop vastgoed

Aan & verkoop vastgoed

Vastgoed kopen of te verkopen? Werk dan met een betrouwbare en ervaren vastgoedprofessional die u kan helpen de beste beslissingen te nemen op basis van uw specifieke behoeften.

Nieuwbouw ontwikkeling

Nieuwbouw ontwikkeling

Nieuwbouw ontwikkeling kan verschillende activiteiten omvatten, zoals het selecteren van een locatie, aankoop van grond, ontwerp en planning, bouw, en marketing en verkoop.

Totaal verbouw / Aannemer

Totaal verbouw / Aannemer

Als u op zoek bent naar een betrouwbare aannemer voor uw bouwproject, aarzel dan niet om actie te ondernemen en onze professionals in te huren die uw wensen kan realiseren.

Schilderwerk

Schilderwerk

Of het nu gaat om het schilderen van één kamer of een volledig gebouw, een schilder kan jouw visie omzetten in een prachtig eindresultaat. Ontdek wat onze professionals in huis hebben!

Keukens & badkamers

Keukens & badkamers

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan keukens in diverse stijlen en prijsklassen. Of je nu houdt van modern, klassiek of landelijk, wij hebben voor ieder wat wils.

PVC vloeren

PVC vloeren

Ben je op zoek naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer voor jouw huis of kantoor? PVC vloeren zijn niet alleen stijlvol en modern, maar ook gemakkelijk te onderhouden.

Beton vloeren

Beton vloeren

Kies voor de voordelen van een betonvloer en geniet van de duurzaamheid, eenvoudige reiniging en lange levensduur van dit type vloer.

Onze Partners

Bouwgroep Utrecht werkt uitsluitend met partners die staan voor uitstekende kwaliteit en service

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte?
Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.