SCHILDERWERK

Bekijk hier onze specialisatie’s!

Met welke uitdaging kunnen wij u van dienst zijn?

Schilderwerk

Bent u op zoek naar professionele schilders voor uw woning of bedrijfspand? Zoek dan niet verder!
Bouwgroep Utrecht heeft een groot en actief netwerk van partners die gespecialiseerd zijn in het leveren van hoogwaardig schilderwerk, zowel binnen als buiten.

Of het nu gaat om een complete woningrenovatie, een kleine reparatie of een grote commerciële opdracht, wij staan voor u klaar om de klus te klaren. Onze partners zijn vakmensen en hebben jarenlange ervaring in het leveren van topkwaliteit schilderwerk.

Spuitwerk
Naast de traditionele manier van schilderen met een roller en een kwast, kunt u bij ons ook terecht voor spuitwerk. Met spuitwerk kunnen wij op een snelle, effectieve manier grote oppervlaktes voorzien van een verflaag met een superstrak eindresultaat. Uiteraard ook in iedere gewenste kleur. Voor spuitwerk maken wijj gebruik van de professionele spuiten van Graco.

Wij geloven dat onze klanten de beste service verdienen, daarom bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie aan. Dit betekent dat zij pas vertrekken als u tevreden bent met het eindresultaat. Bovendien werken onze partners  alleen met hoogwaardige, kwalitatieve en professionele materialen en merken om ervoor te zorgen dat uw schilderwerk er niet alleen mooi uitziet, maar ook langdurig beschermd blijft. 

Wij werken met de merken: Sigma | Sikkens | Wijzonol 

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor uw schilderklus. Onze professionele partners staan klaar om uw visie te realiseren en uw pand of woning een nieuwe look te geven. Of het nu gaat om een binnen- of buitenschilder klus, groot of klein, wij zijn er voor u!
Naast de regio Utrecht hebben wij ook een actief netwerk van professionele schilders in de regio Amsterdam.

Bel ons nu om een afspraak te maken en uw schilderklus te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat uw woning of bedrijfspand er weer als nieuw uitziet!

Deel deze pagina op:

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte?
Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.